салат "Віночок"

Салат “Віночок” з мідіями – смачна окраса для святкового столу

Такий салат стане окрасою будь-якого святкового столу. А ще він легкий і смачний, тому сподобається усім, не залишиться ні крихти!

Салат “Віночок”

  • Мікс салатів, консервовані мідії, помідори чері, перепелині яйця, оливки, сіль, оливкова олія, бальзамічний оцет. 

На тарілку поставити стакан вверх дном, навколо викласти салат, на салат викласти мідії, порізані чері, оливки, розрізані надвоє перепелині яйця. Салат посолити, збризнути оливковою олією і бальзамічним оцтом, зверху посипати кунжутом.

Рецепт і фото Надії Тимків

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook