Салат-рулет
5 варених картоплин, 5 варених морквин, 1 варене куряче філе, 1 б оливок, 2-3 великих яблука, 300 г майонезу, 100 г плавленого сиру, 5 г желатину, 35 мл води, 4 яйця для декору.
Желатин залити водою, дати набрякнути. Майонез збити з плавленим сиром до однорідності, додати підігрітий желатин (він має розтанути, але не закипіти), перемішати. Усі овочі та яйця потерти. Філе порізати соломкою, яблука – дрібними кубиками. На харчову плівку викласти моркву, розрівняти рівномірно у прямокутник, змастити майонезом, далі викласти картоплю, майонез, порізані оливки і яблуко, майонез, філе. Акуратно за допомогою плівки згорнути рулетом. Покласти в холодильник на 2 год. Зняти плівку. Прикрасити потертими яйцями або овочами, зеленню.
Спробуйте також приготувати: