Салат “Олів’є” з грибами без майонезу
- 300 г маринованих грибів (опеньків), 4-5 шт. відвареної картоплі, 2 шт. середньої відвареної моркви, 2 шт. маринованих огірків, 1 свіжий огірок, 3 відварених яйця, 1 б. консервованого горошку, пучок зеленої цибулі, сіль, чорний перець.
- Заправка для салату: 4 ст. ложки олії, 1 ст. ложка лимонного соку, 1 ч. ложка гірчиці.
Відварену картоплю, моркву, яйця, маринований огірок, свіжий огірок, зелену цибулю нарізати дрібним кубиком і викласти в салатницю. До нарізаних овочів додати мариновані опеньки, консервований горошок. Усі інгредієнти добре перемішати ложкою. Приготувати заправку до салату: з’єднати олію (можна використовувати також оливкову), лимонний сік, гірчицю. Добре перемішати заправку до однорідності. Посолити і поперчити до смаку, заправити соусом. Все добре перемішати.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Спробуйте також приготувати:
- Салат “Смачний” з курячим філе і твердим сиром
- Салат з ківі. Незвичайний і дуже смачний!
Post Views: 110