олів'є

Салат “Олів’є” з грибами без майонезу: новий смак

Пропонуємо незвичайний рецепт приготування традиційного салату "Олів'є": з грибами і без майонезу.

Салат “Олів’є” з грибами без майонезу

  • 300 г маринованих грибів (опеньків), 4-5 шт. відвареної картоплі, 2 шт. середньої відвареної моркви, 2 шт. маринованих огірків, 1 свіжий огірок, 3 відварених яйця, 1 б. консервованого горошку, пучок зеленої цибулі, сіль, чорний перець.
  • Заправка для салату: 4 ст. ложки олії, 1 ст. ложка лимонного соку, 1 ч. ложка гірчиці.
Відварену картоплю, моркву, яйця, маринований огірок, свіжий огірок, зелену цибулю нарізати дрібним кубиком і викласти в салатницю. До нарізаних овочів додати мариновані опеньки, консервований горошок. Усі інгредієнти добре перемішати ложкою. Приготувати заправку до салату: з’єднати олію (можна використовувати також оливкову), лимонний сік, гірчицю. Добре перемішати заправку до однорідності. Посолити і поперчити до смаку, заправити соусом. Все добре перемішати.

Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.

Спробуйте також приготувати:

  • Салат “Смачний” з курячим філе і твердим сиром
  • Салат з ківі. Незвичайний і дуже смачний!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook