Рулетики з грибною начинкою
- Яєчні млинці: 5 яєць, 50 мл молока, 2 ст. ложки крохмалю, дрібка солі.
Збити яйця з сіллю. Додати молоко і крохмаль, перемішати. Смажити млинці. У мене вийшло 7 штук діаметром 24 см. Млинці виходять дуже ніжні і тоненькі.
- Начинка: 300 г грибів (у мене печериці), 1 цибулина, 2 плавлених сирки, 1 зубець часнику, майонез (у мене домашній), сіль, перець.
Гриби порізати маленькими шматочками, протушкувати з цибулею на сковороді до випаровування рідини. Посолити, поперчити, охолодити. Потерти плавлений сир. Перемішати. Додати часник і майонез. Гарно вимішати.
Намастити на млинці і скрутити рулетиками. Нарізати на тарілочку. Рулетики з грибною начинкою і сиром смакують як холодна закуска. А можна змастити маслом і на кілька хвилин поставити в духовку перед подачею.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати смачні рулетики за іншими перевіреними рецептами:
- Рулетики із кабачкових млинців із сирною начинкою
-
Дві швидкі страви з лаваша: трикутники з м’ясом і рулетики з сиром
Post Views: 45