Кухня Рецепти

Рулет з макаронами

Із простих інгредієнтів, які завжди є на кухні кожної господині, можна приготувати оригінальну святкову страву — соковитий рулет.

06.04.2017 12:24

Смачний рецепт від ТМ Makarella

Інгредієнти:

• Макарони ріжки ТМ Makarella – 100 г

• Фарш м’ясний – 300 г

• Сухарі – 30 г

• Хліб – 3 скибки.

• Цибуля ріпчаста – 1/4 шт

• Яйце куряче – 1 шт

• 1 стакан червоного соусу

•2 ст. ложки масла

Приготувати м’ясний фарш, розкласти його на розстелену серветку, змочену холодною водою, і розрівняти ножем так, щоб вийшов довгастий рівний шар товщиною приблизно 1,5 см.

На середину м’ясного фаршу по всій його довжині покласти зварені, заправлені олією і охолоджені макарони, після чого з’єднати краї фаршу.

Отриманий рулет обережно зняти з серветки і покласти швом вниз на змащену маслом сковороду. Зверху рулет змастити яйцем, посипати сухарями, полити олією, зробити кілька проколів виделкою і поставити на 30-40 хвилин в духову шафу для запікання. Запікати при температурі 190° С.

Готовий рулет нарізати на порції, покласти їх на блюдо і полити червоним соусом та прикрасити зеленню.