Рулетики із кабачкових млинців
- Для кабачкових млинців: 2 середні молоді кабачки, 2 яйця, сіль, перець за смаком, 1 ст. ложка крохмалю, 2 ст. ложки борошна, 50 г окропу (кип’ятку).
Почищені кабачки крупно потерти, посолити і залишити на 10 хв. Яйця посолити, поперчити і збити віничком. Кабачки відтиснути від рідини і додати до них збиті яйця, крохмаль, борошно, влити крутий кип’яток. Усе змішати і смажити кабачкові млинці на злегка змащеній сковорідці.
- Для начинки: 150 г сиру “Фета”, 2 ст. ложки сметани, кріп.
- Додатково: помідор, м’ясо або ковбаса (у мене бекон).
Сир розім’яти вилкою, додати до нього дрібно нарізану зелень і сметану. Все вимішати.
Сформувати рулетики
Взяти один млинець і щедро змастити його сирною начинкою, посипати дрібно порізаним беконом і помідором, скрутити рулетик. Готові рулети покласти на деякий час в холодильник, щоб вони відійшли і краще нарізалися.
Рулетики можна розрізати навпіл або на менші частинки (так буде краще, бо рулет виходить досить тяжким). На бажання можна прикрасити листками салату.
Рецепт і фото Іванни Луць
Радимо також приготувати інші рулетики:
- Відбивні? Крученики? Готую рулетики – смачніше і цікавіше, а продукти ті ж самі!
- Печінкові рулетики з сиром