Печінкові рулетики з сиром

Ці рулетики – пікантна закуска для святкового столу. А ще це чудова замінна печінкового торта. Неймовірна смакота!

Печінкові рулетики

Рулетики: 250 г печінки, 1 яйце, 1 цибулина, 50 мл молока, 3 ст. ложки борошна, 2 ст. ложки олії, сіль за смаком.

Начинка: 150 г твердого сиру, 1 зубець часнику, 3 ст. ложки майонезу, 1 пучок укропу, сіль за смаком.

Печінку нарізати на шматочки, промити й подрібнити разом з цибулею в блендері. Додати молоко, яйце, олію, борошно, сіль, перець. На розпеченій сковороді спекти млинці з двох сторін.

Змішати тертий сир, майонез, зелень, часник. Млинці намазати начинкою і звернути трубочкою. Трубочки з печінки зав’язати цибулею. Розрізати трубочки на дві частини навскоси.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook