рулет зі скумбрії

Рулет зі скумбрії на святковий стіл

Смачний рулет зі скумбрії на святковий стіл можна приготувати навіть без духовки. Усе просто, готуйте і смакуйте!

Рулет зі скумбрії на святковий стіл

  • 1 скумбрія, 2 середні морквини, 1 невелика цибулина, 2 яйця, сіль, перець, спеції, 25 г желатину (давала менше), харчова плівка. 

Рибу почистити, вийняти хребет, розрізати на половину. Моркву дрібно потерти, цибулю порізати кубиками. Протушкувати на сковороді. Яйця зварити і порізати слайсами.

Одну половину скумбрії покласти на харчову плівку, посолити, поперчити, посипати желатином. Викласти шарами моркву і яйця. Накрити другу половину. Другу частину риби я теж трохи підсолила, легенько поперчила і посипала трохи желатином.

Щільно обгорнути харчовою плівкою. Зробити кілька проколів голкою. Покласти в киплячу підсолену воду і варити орієнтовно 20-40 хв залежно від величини скумбрії. Рибу вийняти з води і покласти під прес до повного охолодження ( клала на рибу дощечку). Поставити в холодильник. Коли повністю охолоне, зняти плівку, порізати скибочками і смакувати.

Рецепт Світлани Дубової. Готувала і фотографувала Майя Рабцун

Радимо також прочитати інші перевірені рецепти зі скумбрії:

  • Якщо четвер, то риба. Якщо риба, то скумбрія. 7 рецептів
  • Вишукана закуска на святковий стіл зі скумбрії

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook