Інгредієнти:
1 кг капусти, 2/3 скл. рису, 600 г фаршу, 2 морквини, по 1 цибулині і перчині, зелень, 400 г помідорів у своєму соку або 100 г томатної пасти + 300 мл води або бульйону, 3 ст. ложки сметани, спеції.
Капусту порізати й обсмажити 5 хв з морквою, перцем і цибулею в невеликій кількості олії. Рис відварити до напівготовності, змішати з фаршем, посолити, поперчити. У форму викласти половину капусти, потім фарш і знову капусту. Помідори у своєму соку порізати, додати сік із банки, посічену зелень, сметану, перемішати. Накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 40–45 хв. Останні 10 хв запікати без фольги.