Картопля з начинкою
6 картоплин, 1 цибуля, 150 г шинки, 1 ст. ложка масла, 50 г твердого сиру, 1 ст. ложка борошна, 1 яйце, петрушка, сіль, перець за смаком.
Картоплю помити й відварити, почистити. Петрушку і цибулю порізати. Шинку нарізати кубиками й обсмажити на олії разом з цибулею до золотистого кольору.
Обсмажену шинку і цибулю змішати з петрушкою і сиром. Картоплю розрізати навпіл, видалити м’якуш і нарізати її кубиками.
Змішати картоплю з шинкою і сиром. Все акуратно перемішати, посолити й перчити за смаком. Наповнити половинки картоплі отриманим фаршем, з’єднати половинки, обваляти їх у яйці й в борошні. Обсмажити у фритюрі до золотистого кольору.
Post Views: 18