Рогалики на сирному тісті. Неймовірна смакота

Ці рогалики дуже смачні. Вони гарно підростають, пухкі, ніжні - чимось схожі на круасани. 

Рогалики на сирному тісті

450 г сиру, 450 г борошна, 2 яйця, 375 г масла, 1 п. ванільного цукру,  1,5 ч. ложки розпушувача, 0,5 ч. ложки солі, 
Начинка – густе варення або варена згущенка чи нутела.
Борошно просіяти разом з розпушувачем, додати сіль, перемішати. Помістити у чашу комбайна на насадку «ніж», додати порізане холодне масло і перетерти імпульсами до дрібної крихти. Сир перетерти через м‘ясорубку, або сито. Додати в борошняну суміш, перемішати ложкою. Додати яйця і ванілін та замісити тісто. Тісто розділити на 3 частини, загорнути у плівку і покласти на 1 год. у холодильник. Викласти одну частину, розкатати у коло, розрізати на сегменти, на край кожного покласти начинку (у мене варене згущене молоко), скрутити рогалики. Випікати на пергаменті в розігрітій духовці 20 хв. при t200. Готові посипати пудрою.
Рецепт і фото: viktoriyaisayenko 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook