Печиво “Алкоголіки”
2 скл. борошна (об’ємом 250 мл), 1 п. маргарину (кімнатної температури), 1 ст. ложка оцту (соди не треба!), 1 ст. ложка води, 2 ст. ложки горілки. Цукру в тісто не давати, тільки обваляти у пудрі.
Маргарин розтерти з борошном, всі інгредієнти змішати і замісити тісто. Далі розкотити товщиною близько 1 см і формочками вирізати тістечка. Випікати 15-20 хв при 180 °С. Ще гарячими обмочити в пудру.
Рецепт і фото Оксани Копиняк, м. Болехів
Спробуйте також приготувати:
-
Крихке пісочне печиво через м’ясорубку “Кукурудза”. Два рецепти, записані у 90-х
-
Печиво моєї прабабці. Смачнішого для мене немає!
Post Views: 67