Особливість цього рецепту паски у тому, що опара розчиняється на ніч, а саме тісто замішується зранку. Паска вдається дуже смачна!
Я завжди любила торт "Наполеон". Але тільки від однієї думки, що треба возитися з листковим тістом і по сто разів його розкочувати, мене кидало у піт. Аж поки колега не сказала "Не мучся!" і дала свій рецепт. Тепер листкове тісто я замішую за лічені хвилини!
Сирна паска у багатьох місцевостях є традиційною й обов'язково готується на великодній святковий стіл. Не плутайте її із сирною запіканкою!
"Шампанське" з березового соку – це найпростіший і, мабуть, найсмачніший напій! По суті, це натуральний квас, який зберігає всі корисні властивості березового соку. А на смак – геть як шампанське!
Пропонуємо вашій увазі три оригінальні перевірені рецепти березового соку, що нагадує мохіто, фанту і шампанське.
Найкорисніший березовий сік – свіжий або у вигляді квасу. Мені квас з ячменем або сушкою – найсмачніший. І зберігається він дуже довго без жодного консервування! Готую за старим дідівським рецептом.
Із черемші можна приготувати безліч страв: різноманітні закуски, салати, супи і навіть голубці та котлети. З черемшею традиційні страви набувають абсолютно нового смаку. Зберігайте рецепти з черемші і готуйте, на здоров'я!
Морква по-корейськи - це не тільки смачно, а й надзвичайно корисно. До того ж цей пікантний ароматний салат чудо смакує піст, коли хочеться чогось смачненького.
Навіть на воді можна спекти смачну паску. Секрет - в особливому замішуванні тіста у три етапи. Пасочки вдаються гарненькі і рівненькі.
Любителям шоколадних тістечок пропонуємо приготувати новий варіант - брауні з чорницею або малиною. Це смачно і незвичайно!