Домашній лаваш
- 200 мл гарячої води, 0,5 ч. ложки солі, 350 г борошна.
Замісити тісто, поділити на 8 частин, залишити на пів години, накривши.
Тонко розкотити, проколоти виделкою. Розігріти духовку з деком на 240-250 градусів. Випікати 1,5-2 хв.
Готові лаваші скласти на мокрий рушник, змащуючи кожен лаваш водою.
Можна зберігати в морозильній камері.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати:
- Пиріг із лаваша з м’ясом “Міліна”. Швидко готую на вечерю – і вся сім’я сита!
- Швидкі “Бендерики” з м’ясом на лаваші. Дуже смачні, гарні і легкі у приготуванні!
Post Views: 303