Пиріг із ревенем

Не знаєте, що приготувати з ревеню? Спечіть смачний пиріг! Ось рецепт, яким я часто користуюся! До речі, за ним можна пекти пиріг як із ревенем, так і з ягодами чи фруктами.

Пиріг з ревенем

1 скл. яєць (6 шт), 1 скл. цукру, 1 п. ванільного цукру, 1 скл. борошна, 0,3 ч. ложки розпушувач. Ревінь, ягоди або фрукти.

Яйця з цукром збити до пухкоі маси (5-8 хв), додати борошно і розпушувач, збити на найменшій швидкості або перемішати лопаткою. Залити підготовлений ревінь, ягоди або інші фрукти і випікати при 180 ОС 40-50 хв. Випікати у деку, застеленому пергаментом, змашеному маслом і посипаному вівсяними пластівцями. Пиріг виходить знизу не мокрий, не липне до рук.

Рецептом поділилася Лариса Пошпур

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook