Рогалики на смальці, маргарині і сметані
250 г смальцю, 250 г маргарину, 3 яйця, 60 г дріжджів, 2 ст л цукру, 1 скл. сметани, 5 скл. борошна.
Борошно перетерти зі смальцем та маргарином, додати яйця, сметану, дріжджі перетерті з цукром, замісити тісто. Сходити тісту не треба. Замісити і зразу пекти. Рогалики підростають, коли печуться. Розкачати в пласт, розрізати на трикутники на серединку викласти начинку та скрутити. Випікаємо при 200 градусах приблизно 20 хв. Вихід до 50 шт у залежності від розміру. Готові рогалики обкачати в цукровій пудрі.
Рецепт і фото Оксани Дубінчук
Спробуйте також приготувати: