Простий рецепт маринованих огірків. Не треба возитися з гарячим маринадом!

Не люблю рецепти маринування, де треба кілька разів заливати і виливати з банок то окріп, то киплячий маринад - не раз обпікала руки! Огірки закриваю інакше, ніякого кип'ятку! Огірочки виходять дуже смачні!

Мариновані огірки

На 1-літрову банку: всипати 4 ч. ложки солі, 4 ч. ложки цукру, 50 г оцту, покласти кріп, кільця цибулі, кільця моркви, перець горошком, викласти огірки і залити звичайною холодною некип’яченою водою. Поставити у велику каструлю з водою (на дно покласти рушничок), стерилізувати 8-10 хв з моменту закипання, потім дістати і закрутити стерильними кришками.Перевернути догори дном. Не вкутувати.

Рецепт Валентини Яков’юк

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook