Смачну домашню наливку можна приготувати з будь-яких ягід. Підійдуть вишні, полуниця, малина, смородина, порічки, чорниці, ожина – експериментуйте! А потім взимку насолоджуйтеся смаком літніх ягід. Рецепт приготування наливки дуже простий і вдається вона завжди!
Ягідна наливка
- 1 скл. цукру, 1 скл. води, 1 скл. горілки, 1 скл. ягід (будь-яких).
Усе скласти в банку, закрити тугою капроновою кришкою, поставити в темне прохолодне місце мінімум на 2 тижні. Час від часу збовтувати. Я роблю в трилітровій банці і даю всього по 1 літру – це якраз 3-літрова банка.
Рецепт Лесі Неговори
Читайте також:
-
Коли достигає полуниця, щороку роблю лікер “Різдвяник”. Це бомбезний напій!
-
Вишнівка за бабусиним рецептом “Без горілки”
Post Views: 56