Кокосовий чизкейк “Баунті”
- Форма 20-22 см.
- Для основи: 300 г пісочного печива, 100 г масла.
- Начинка: 600 г м’ягкого сиру (можна і кисломолочного, але добре пробити блендером), 150 мл вершків (33%), 150 мл згущеного молока (білого), 60 г цукру, 15 г желатину, 60 мл холодної води, 200 г кокосової стружки.
- Для прикраси: 30 г молочного шоколаду, 10 г кокосової стружки.
Печиво змолоти в блендері до крихт, додати розтоплене масло, перемішати. У форму з пергаментом викласти масу і зробити бортики, поставити у холодильник. Желатин замочити у холодній воді, щоб набух. Опісля розтопити у мікрохіильовці імпульсами (не доводити до кипіння!!!). До сиру додати згущене молоко, вершки, цукор, розтоплений желатин і пробити все блендером до однорідної консистенції. Додати кокосову стружку і перемішати лопаткою. Викласти всю масу на основу з печива, розрівняти і поставити у холодильник на 4-8 год. Далі прикрасити розтопленим шоколадом і кокосовою стружкою.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати:
- “Ранкова роса” з кокосовими кульками. На вигляд – як торт, а печеться просто – як пиріг
-
Яскравий великодній сирник з кокосовими кульками