1. Спершу за стіл запрошують жінок, а лише потім чоловіків. Також ні в якому разі не можна спізнюватися на вечерю.
2. Цукор потрібно подавати на стіл в окремій цукорниці.
3. За столом потрібно сидіти трішки нахилившись вперед. Сідайте на все сидіння.
4. Хліб не потрібно відкушувати, а достатньо ламати на шматочки.
5. Ніж не використовується під час вживання спагеті (їх їдять, використовуючи вилку і велику ложку), морепродуктів (раків беруть руками, креветок їдять виделкою), риби, желе і пудингів (їх їдять виделками або ложками).
6. Вершкове масло та оливкову олію потрібно набирати собі окремо. Також масло або соуси не намазуються на весь шматок хліба. Лише на той, який ви збираєтеся відкусити.
7. Скибочки кавуна ЗАВЖДИ їдять виделкою.
8. Не забувайте, що прилади ні в якому разі, якщо ви ними вже користувалися, не можна класти на стіл. Тільки на тарілку, в не залежності будете ви ними ще користуватися чи ні.
9. Залишки їжі дістають з зубів лише в убиральні.
10. Серветка не лише зберігає ваш одяг чистим, також її використовують для того, щоб не забруднити помадою столове приладдя.
11. Келих з вином тримайте трьома пальцями за ніжку. Так температура та смак вина не зміняться під впливом тіла.
12. Кісточки з ягід та фруктів випльовують в ложку, а потім викладають на блюдце.