Помідори з листям моркви
Приблизно 5-6 кг помідорів. Маринад: 5 л води, 20 ст. ложок цукру, 5 ст. ложок солі, 350 мл оцту.
На дно банки (місткістю 1 л) покласти 3 гілочки морквиння (листя моркви). Більше можна нічого не класти. Я ще кинула по пару горошин чорного та духмяного перцю. Скласти у банку помідори та залити кип’ятком і нехай стоять так, поки не охолонуть. Злити цю воду у каструлю, додати сіль, оцет, цукор, довести до кипіння і залити помідори гарячим маринадом. Закрити, перевернути і закутати. Нехай охолоджуються ніч. Зранку поставити в комірку із закрутками.
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати: