Пляцок “Мажор”
- Форма 22Х36 см.
- Тісто 1: 4 яйця, 1 скл. цукру, 3 ст. ложки олії, 2 ст. ложки води, 1 ч. ложка амонію, 2 скл. борошна.
Спекти два коржі.
- Тісто 2: 4 яйця, 1 скл. цукру, 3 ст. ложки олії, 2 ст. ложки води, 1 ч. ложка амонію, 1 ст. ложка какао, 2 скл. борошна.
Спекти 2 коржі.
- Крем 1: 200 г арахісу, 200 г масла, 1 п. крекеру (вершкового або шоколадного), 1 б. згущеного молока вареного.
- Крем 2: 200 г масла, 1 б. згущенки сирої, 100 г кокосової стружки. Усе на паровій бані розтопити і довести до однорідності.
Перемащувати так: корж світлий, крем 2, корж темний, крем 1, корж темний, крем 2, корж світлий.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Спробуйте також приготувати інші пляцки за перевіреними рецептами від господинь:
- Пляцок “Бандерівський” – це любов із першого шматочка!
- На свято завжди печу пляцок “Три бажання”. Він подобається всім!