Пісочне печиво з начинкою. Ідеальний варіант до чаю

Це дуже простий рецепт приготування пісочного печива. Його можна робити як із начинкою (будь-яким джемом), так і без. Виходить дуже смачне і натуральне печиво!

Пісочне печиво з варенням

350 г борошна, 120 г цукру, 1 яйце, 200 г масла, 1 п. ванільного цукру, 0,5 ч. ложки розпушувача, дрібка солі.

Змішати м’яке масло, сіль, цукор, ванільний цукор, розпушувач, яйце. Збити все вилкою 2-3 хв. Додати борошно, замісити тісто. Воно буде липнути до рук, але борошна більше не додавати. Загорнути у харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин. Стільницю щедро посипати борошном, розкотити тісто завтовшки 3-4 мм і вирізати будь-які фігурки.  Якщо ви будете склеювати два вироби, розкочувати тонше. Випікати при t 200 °С 10-12 хвилин. Перетримувати тісто не можна, воно не повинно сильно зарум’янитись, а залишитись майже світлим. Печиво можна наповнювати будь-яким джемом, тоді цукор класти собі до смаку.
Рецепт і фото Світлани Чепурної

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook