Запіканка з кабачків “До борщу”

У період дозрівання овочів приготуйте таку запіканку. Смакує як теплим, так і холодним. Чудове доповнення до борщів і супів.

Запіканка з кабачків “До борщу”

Інгредієнти:
кабачок 350 г.
яйця 3 шт.
борошно 100-150 г.
часник зубці 2 шт.
сіль, перець

сир твердих сортів 100 г.
помідор 1 шт.

Кабачок тремо на крупну терку, солимо і залишаємо на 10хв. Віддавлюємо сік і зливаємо його. Додаємо злегка збиті яйця, перець, часник пропущений через часникодавку і борошно.

Викладаємо це в змащену форму для випікання. Посипаємо тертим сиром і тонко нарізаними ( 5 мм товщиною) кружальцями помідора.

Печемо 30-40 хв при 180℃. Даємо вистигнути!

Смакує як теплим, так і холодним. Чудове доповнення до борщів і супів.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook