кекс

Кекс “Пушинка”: рецепт – супер, економний, але дуже вдалий

Кекс вдається ніжний, вологий, смачний, а рецепт простий та економний. Можна пекти білий або шоколадний, додавати будь-які фрукти або сухофрукти. 

Кекс – проста швидка випічка до чаю або кави. Готується дуже просто і швидко, треба тільки підшукати вдалий рецепт. Цей – саме такий, смачний, вологий. Можна пекти з різними додатками – і щоразу буде новий смак!

Кекс “Пушинка”

  • 4 яйця, 3/4 скл. цукру, ванілін, 0,5 скл. олії, 1-1,5 скл. юорошна, дрібка солі, 2 ч. ложки розпушувача.

Збити яйця з цукром і ваніліном до пухкої маси. Додати олію, збити, борошно, розпушувач, сіль – легенько збити. Випікати при 180 ЩС 40 хв. Можна додавати будь-які сухофрукти, морожені або свіжі фрукти або какао (2-3 ст. ложки, але тоді дати менше борошна).

Рецепт і фото Тетяни Бородовської

Радимо також спробувати інші рецепти кексів за перевіреними рецептами від господинь:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook