Пісний яблучний пляцок

Не дивуйтеся, що у цьому рецепті немає традиційного тіста. Крихти, олія та яблучний сік самі утворять його в процесі випічки! Яблука для пирога беріть соковиті.

Інгредієнти:
По 1 скл. борошна, манної крупи та цукру, 2 ч. ложки розпушувача, 1 ч. ложка кориці, 100 мл олії, ваніль, 1 кг дуже соковитих яблук.

Змішати всі сухі інгредієнти. Яблука очистити від шкірки, натерти. У форму покласти пергаментний папір. Викласти 1/3 сухої суміші й половину натертих яблук, 1/3 сухої суміші, решту яблук і решту суміші. Рівномірно залити верх олією. Пекти приблизно 40 хв за температури 180 °С.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook