Цей бісквіт вдається завжди. Беру будь-які яйця і нічого не важу!

Я печу бісквіт за цим рецептом багато років. Пробувала різні варіанти, але все одно повернулась до цього. Завжди виходить ідеальний, без "шапочки" і чудово нарізається на коржі. Головне - нічого важити не треба і яйця можна брати будь-які, і великі, і малі!

Перевірений рецепт бісквіта, який вдається завжди

Для ідеального бісквіта треба брати продукти в рівних пропорціях, наприклад, 1 скл. яєць, 1 скл. цукру, 1 скл. борошна.

1 скл. яєць, 1 скл. цукру – збити до стійких піків (білки і жовтки можна не розділяти, просто довгенько збивати до стійких піків). Додати 1 скл. просіяного борошна, акуратно перемішати лопаткою. У борошно можна додати 1 ч. ложку розпушувача або какао, при цьому зайве борошно забрати: тобто відібрати 2 ст. ложки борошна, а натомість додати 2 ст. ложки какао.

Форму не змащувати нічим, а лише застелити дно пергаментом. Випікати при температурі 190 ОС близько 30 хвилин. Але час залежить від вашої духовки. Коли бісквіт охолоне, його слід замотати в пакет і на ніч покласти в морозилку – тоді він дозріє і буде гарно нарізатися.
Рецепт Інни Богомаз

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook