Кухня Рецепти

Млинці із зеленою цибулею

Млинці можуть бути не тільки з сиром, м’ясом чи грибами. Начинка із тушкованої у вершково-винному соусі зеленої цибулі перевершить усі ваші сподівання.

15.03.2017 17:28

Інгредієнти:

тісто: пшеничне борошно – 100 г, яйця – 2 шт., молоко – 250 г, сіль – до смаку.
начинка: зелена цибуля – 200 г, вершкове масло – 30 г, біле сухе вино – 100 г, бульйон – 130 г, вершки – 200 г, сіль, мускатний горіх – до смаку.

Приготувати рідке тісто з борошна, яєць, молока та солі. Спекти млинчики. На сковорідці розтопити вершкове масло, підсмажити білі частини зеленої цибулі, посолити, поперчити, додати мускатний горіх і біле вино. Добре виварити, додати вершки, бульйон і варити до консистенції крему. Готовою начинкою намастити млинчики, скрутити їх у рулетики чи “голубці”. Подавати зі сметаною.