Перевірений рецепт бісквіта, за яким печу уже багато років. Завжди вдається

Так як не раз мене питали про бісквіт, вирішила написати рецепт мого улюбленого, який використовую за основу в різних тортиках. Він пухкий, ароматний, не сідає і гарно ріжеться. Чудовий рецепт!

Бісквіт

6 яєць, 200 г цукру, 200 г борошна, 1 ч. ложка розпушувача. 

Збиваємо яйця, поступово додаємо цукор, добре збиваємо за кожним разом до гладкої білої консистенції. В борошно додаємо розпушувач, перемішуємо, порційно просіюємо в яєчну суміш, акуратно ніби вмішуючи лопаткою до однорідності. Виливаємо в форму застелену пергаментом і випікаємо в попередньо розігрітій до t170 духовці орієнтовно 40 хв. до сухого сірника. Даємо охолонути, дістаємо з форми.

Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook