Перець маринований з насінням
Перець (чистити не треба, з насінням, тільки ретельно помити). На 3 л води (в якій варився перець) 500 г цукру, 400 г оцту (9%), 500 г олії, 3 ст. ложки солі. На 2 трилітрові банки.
- Перець дуже добре помити, кожну перчину добре наколоти голкою, скласти в каструлю і залити 3 л холодної води. Довести до кипіння, дістати його з води, скласти в банки (стерилізовані).
- У воду, в якій перець варився, додати цукор, сіль, олію, а перед тим як закипить, влити оцет. Коли маринад закипів, залити перець, закрутити.
- Перевернути, укутати до повного охолодження. Виходять дуже смачні і перець, і розсіл. Можна також перець порізати скибками.
Радимо також інші перевірені рецепти маринованого перцю:
- Перець маринований у медовому соусі
- Маринований перець у соусі з помідорів. Я його фанат!
Post Views: 145