Печиво на огірковому розсолі
- 220 г огіркового розсолу ( із квашених, а не маринованих огірків), 220 г цукру, 150 г олії без запаху, 1 ч. ложка соди негашеної, 3 скл. борошна.
Розмішати сухі інгредієнти: борошно і соду, окремо – вологі з цукром, солі не давати зовсім.
Замісити м’яке тісто і залишити на 15 хв. Розкотити дуже тонке тісто і вирізати форму крекера. Пекти при 180 градусах. Печеться дуже швидко до гарного кольору. Це печиво залишається хрумким навіть через тиждень.
Рецепт і фото Алли Сидор
Радимо також приготувати:
- Розсипчасте печиво на розсолі. Рецепт старий як світ, але добрий
-
Хрумке печиво на олії “Машинкове” (через м’ясорубку)
Post Views: 171