печиво на розсолі

Печиво на огірковому розсолі. Дуже давній рецепт

Печиво на розсолі із квашених огірків залишається хрумким навіть через тиждень. Рецепт, який точно стане у пригоді.

Печиво на огірковому розсолі

  • 220 г огіркового розсолу ( із квашених, а не маринованих огірків), 220 г цукру, 150 г олії без запаху, 1 ч. ложка соди негашеної, 3 скл. борошна.
Розмішати сухі інгредієнти: борошно і соду, окремо – вологі з цукром, солі не давати зовсім.
Замісити м’яке тісто і залишити на 15 хв. Розкотити дуже тонке тісто і вирізати форму крекера. Пекти при 180 градусах. Печеться дуже швидко до гарного кольору. Це печиво залишається хрумким навіть через тиждень.
Рецепт і фото Алли Сидор
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook