Розсипчасте печиво на розсолі. Рецепт старий як світ, але добрий

Колись таке печиво готували чи не в кожній хаті. І зараз рецепт актуальний - простий і дешевий. Потрібен розсіл з маринованих огірків або помідорів. Виходить смачно! Ніхто не здогадається, з чого це печиво!

Розсипчасте печиво на розсолі

12 ст. ложок розсолу з консервованих маринованих огірків або помідорів, 12 ст. ложок цукру, 12 ст. ложок олії, 1 ч. ложка соди.

Замісити м’яке тісто, тоненько розкотити. Порізати на ромби, викласти на деко, застелене пергаментом і випекти при 180 ОС. Це дуже давній хороший рецепт. Чоловіку і дітям подобається. Не здогадались, з чого печиво. Я ще після випікання щедро їх обкатувала в пудрі з какао. Рецепт Оксани Козуб-Мельник

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook