Печінкові оладки
- 2-3 яйця, 400 г яловичої або курячої печінки, 0,5 ч. ложки соди (погасити оцтом), 3-4 зубці часнику, 3-4 ст. ложки сметани, 1 велика або 2 середні морквини, 2-3 ст. ложки манки, сіль, перець.
Печінку, цибулю пропустити через м’ясорубку або скористатися блендером. Моркву натерти на терці. Готовий фарш покласти в миску, додати до нього яйця, манку, сметану, соду, моркву, сіль і перець, борошно, олію. Розмішати до однорідної маси. Нехай постоїть хоча б 20 хвилин, щоб набухла манка. Смажимо оладки на олії.
Рецепт і фото Любові Матяш
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 30