М’ясо по-мисливськи. Мабуть, найсмачніше у світі

Ароматне м’ясо у сирно-вершковому соусі, яке просто тане у роті... Марно описувати, як це смачно. Це треба приготувати і скуштувати!

М’ясо по-мисливськи

2 кг нежирної свинини, 500 г грибів (свіжих або заморожених), 150 г сметани, 3 цибулини, 3 ст. ложки борошна, 300 мл вершків, 150 г твердого сиру.

  • М’ясо порізати не дуже великими шматками, кожен злегка відбити лезом ножа. Цибулю порізати кільцями. В
  • икласти на деко м’ясо, цибулю і гриби. Залити заливкою (змішати борошно, вершки, сметану, сіль, перець, тертий сир).
  • Поставити у розігріту до 200 °С духовку, через 20 хв зменшити до 180 °С, запікати приблизно 1 год. Виходить соковито й ароматно. Смакує з картоплею і рисом.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook