Дотримуючись цього рецепту, ви зможете приготувати домашній печінковий паштет, який стане улюбленим частуванням для ваших рідних та друзів.
Печений печінковий паштет
- 0,5 кг печінки (будь-якої), 600 г м’яса (свинини), 1 морквина, 2 цибулини, 3 ст. ложки манки, 5 яєць, сіль, перець, 0,5 л молока.
Печінку залити молоком на 1 год. Дістати печінку з молока, щоб стекла. Відварити печінку 15 хв (не солити). Пропустити м’ясо через м’ясорубку (сире) і варену печінку. Цибулю посмажити з натертою морквою, смажені овочі подрібнити блендером або м’ясорубкою.
Змішати всі інгредієнти посолити і поперчити до смаку і добре вимішати. Випікати у формі для кекса (довгій). Температура випікання – 160 градусів, час – 40 хв.
Рецепт і фото Марії Гнатів
- Печений печінковий паштет із крекером. Дуже ніжний на смак та ідеально ріжеться!
-
Улюблений печінковий паштет. Смачний і гарно ріжеться!
Post Views: 152