паштет

Печений печінковий паштет. Перевірений рецепт

Печений печінковий паштет — це вишукана та поживна закуска, яка ідеально підходить для святкового столу або просто для смачного перекусу.

Дотримуючись цього рецепту, ви зможете приготувати домашній печінковий паштет, який стане улюбленим частуванням для ваших рідних та друзів.

Печений печінковий паштет

  • 0,5 кг печінки (будь-якої), 600 г м’яса (свинини), 1 морквина, 2 цибулини, 3 ст. ложки манки, 5 яєць, сіль, перець, 0,5 л молока.
Печінку залити молоком на 1 год. Дістати печінку з молока, щоб стекла. Відварити печінку 15 хв (не солити). Пропустити м’ясо через м’ясорубку (сире) і варену печінку. Цибулю посмажити з натертою морквою, смажені овочі подрібнити блендером або м’ясорубкою.
Змішати всі інгредієнти посолити і поперчити до смаку і добре вимішати. Випікати у формі для кекса (довгій). Температура випікання – 160 градусів, час – 40 хв.
Рецепт і фото Марії Гнатів

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook