Улюблений печінковий паштет. Смачний і гарно ріжеться!

Мої діти не люблять печінку, але такий паштет їдять краще за ковбасу! Та й у м'ясній тарілці він має гарний вигляд, бо добре ріжеться.

Улюблений печінковий паштет

1 кг печінки, 1 кг жирного фаршу зі свинини, 8 яєць, 4 ст. ложки крохмалю, 4 ст. ложки манної крупи, 4 ст. ложки панірувальних сухарів, 4 морквини, 4 цибулини, сіль, спеції, масло.

Печінку і овочі порізати великими шматками. Усе окремо обсмажити на маслі з усіх боків. Печінка має тільки схопитися і поміняти колір). Перемолоти на м’ясорубці, додати фарш, манку, крохмаль, панірувальні сухарі, сіль, спеції. Усе перемішати, залишити на 10 хв.

Викласти у форму з високими бортами, застелену пергаментом (у мене 25Х35Х5 см). Запікати при 180 ОС близько 1 год 10 хв. Дати повністю охолонути у формі, потім поставити у холодильник, а вже тоді різати. До речі, він дуже смачний гарячим. Але коли схолоне – теж смакота, і гарно ріжеться!

Рецепт і фото Інни Семенюк

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook