Якщо хочете спекти оригінальну паску, але без замороки, сміливо переписуйте цей рецепт! Паска вдасться дуже красивою!
Паска «Оздоблена»
1 л молока, 10 яєць, по 100 г дріжджів і олії, 200 г масла, 600 г цукру, борошно, ванілін, родзинки.
- Підігріти молоко, розвести у ньому дріжджі. Додати яйця, збиті з цукром. Залишити на 2 год.
- Додати розтоплене масло і олію, замісити з борошном і ваніліном, наприкінці додати родзинки.
- Коли зійде, розкласти у форми (1/3 об’єму).
- Оздобити: замісити тісто з води, борошна і дрібки солі, розкотити, сформувати хрестик, квіточки, гілочки.
- Паски, що підійшли, змастити яйцем, зверху викласти фігурки з солоного тіста. Коли спечеться, виходить дуже гарно, бо прикраси залишаються білого кольору.
Post Views: 46