Рулет за 7 хвилин з повидлом або кремом. Під час згортання не ламається! Дуже вдалий рецепт!

Скільки господинь уже перепробували цей рецепт - не злічити! Усім він подобається і всі дякують за рецепт! А все тому, що цей рулет готується і печеться дуже швидко, не ламається, а виходить завжди смачно - хоч із кремом, хоч з повидлом!

Рулет за 7 хвилин

  • Об’єм склянки – 250 мл. Форма – 40Х40 см. 3 яйця, 0,5 скл. цукру, 2 ст. ложки меду, 1 скл. борошна, 1 ч. ложка соди (погасити оцтом). Крем будь-який або повидло.

Всі інгредієнти швидко збити міксером та випікати 5-7 хв при 180 ОС. Я печу у формі з духовки від газової плитки 40Х40 см, виходить тонкий і не ламається! Випекти на змащеному олією пергамент. Коли спікся корж, я накриваю його харчовою плівкою, перевертаю і відразу згортаю та даю остити. Можна накривати вологим рушником або іншим аркушем пергаменту. Начинка може бути будь-якою: банани+ згущонка, ваше улюблене варення чи крем. Відкрию секретик: якщо для перемазування використовую крем з вишнею, то обов’язково перед цим  охолоджений корж просочую трішки коньяком. В результаті чудовий аромат та смак!

Рецепт і фото Ольги Анатоліївни

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook