Паска на сироватці
- 100 г дріжджів, 200 мл теплого молока, 1 ст. ложка цукру + 200 г цукру, 2 кг борошна, 500 мл сироватки, 150 г масла, родзинки, 2 ст. ложки олії, 5 жовтків, дрібка солі.
Зробити опару: 100 г дріжджів розвести у 200 мл теплого молока. Додати 1 ст. ложку цукру і борошно. Відставити, щоб тісто підійшло. Після цього додати сироватку, 200 г цукру, масло, родзинки, олію, сіль і жовтки. Замісити тісто. Залишити, щоб підійшло. Викласти у форми і випікати до готовності.
Рецепт і фото: Наталія Бельо
Спробуйте також приготувати:
- Паска на жовтках із незвичайним і дуже красивим декором з айсингу
- “Бабусина паска” – найсмачніша! За цим рецептом пекла бабуся, мама, я, а тепер моя донька
Post Views: 24