паска

Паска для зайнятих, яка сходить в холодильнику

Такого простого рецепту ви ще не бачили. Мінімум зусиль – і приголомшливий результат.

Треба лише все скласти в одну миску, збити міксером і поставити в холодильник. І вуаля, паска готова!

Паска для зайнятих, яка сходить в холодильнику

  • 300 г борошна, 125 мл молока, 20 г дріжджів, 3–6 ст. ложок цукру, дрібка солі, 150 г масла, по 50 г родзинок і цукатів, 2 яйця. Усі продукти мають бути кімнатної температури, масло – розтоплене.
  • Глазур: 250 г цукрової пудри,  1 білок, 2 ч. ложки лимонного соку. 

У ємність викласти всі продукти, добре збити міксером, накрити плівкою і поставити в холодильник мінімум на 18 годин,  максимум на 2 доби. Температура в холодильнику – 5–6 градусів.

Форми для пасок змастити, застелити пергаментом і викласти тісто, заповнюючи на 1/3.

Обов’язково дати піднятися в теплому місці і поставити в нагріту до 180 градусів духовку на 20–30 хвилин, час залежить від величини форми.

Для глазурі все добре розмішати і покрити теплі паски.

Радимо також приготувати паску за іншими перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook