Треба лише все скласти в одну миску, збити міксером і поставити в холодильник. І вуаля, паска готова!
Паска для зайнятих, яка сходить в холодильнику
- 300 г борошна, 125 мл молока, 20 г дріжджів, 3–6 ст. ложок цукру, дрібка солі, 150 г масла, по 50 г родзинок і цукатів, 2 яйця. Усі продукти мають бути кімнатної температури, масло – розтоплене.
- Глазур: 250 г цукрової пудри, 1 білок, 2 ч. ложки лимонного соку.
У ємність викласти всі продукти, добре збити міксером, накрити плівкою і поставити в холодильник мінімум на 18 годин, максимум на 2 доби. Температура в холодильнику – 5–6 градусів.
Форми для пасок змастити, застелити пергаментом і викласти тісто, заповнюючи на 1/3.
Обов’язково дати піднятися в теплому місці і поставити в нагріту до 180 градусів духовку на 20–30 хвилин, час залежить від величини форми.
Для глазурі все добре розмішати і покрити теплі паски.
Радимо також приготувати паску за іншими перевіреними рецептами від господинь:
- Швидка і смачна паска з родзинками
- Паска, яка завжди вдається. Дуже швидкий рецепт
Post Views: 37