Панкейки — це пишні млинці, які готуються дуже швидко і завжди виходять м’якими та ніжними. Вони ідеальні для сімейного сніданку та чудово поєднуються з варенням, медом або сиропом.
Панкейки (американські млинці)
- 1 яйце (кімнатної температури, не холодне! щоб панкейки вдалися пишними), 120 мл молока, 2 ст. л цукру, 120 г борошна, 1 ч. л розпушувача.
Збити яйце з цукром, додати молоко кімнатної температури і перемішати до однорідності. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і добре перемішати вінчиком або блендером до консистенції сметани середньої густини.
Розігріти суху сковороду без олії. Налити трохи тіста, смажити на невеликому вогні до появи бульбашок, потім перевернути і підсмажити з другого боку.
Викладати панкейки стопкою, щоб вони залишались теплими. Подавати з варенням, медом, згущеним молоком або сиропом.
Рецепт і фото – Інара Сідор
Радимо також інші перевірені рецепти:
- Панкейки на кефірі (американські млинці)
- Гарбузові панкейки. Смакота!
Post Views: 83