Панакота з ківі та бананом – ідеальний літній десерт

Влітку найбільше смакують легкі прохолодні десерти, без масного крему та тіста. Тому панакота - ідеальний десерт для літньої пори! Готувати її швидко і просто, виходить у всіх!

Панакота з ківі та бананом

420 г вершків (36%), 180 г молока, 10 г желатину, 50 г води, 60 г цукру, 5 г ванільного цукру, 2 палички кориці.
Желатин залити водою і залишити щоб набух, далі розтопити у мікрохвильовці (не кип’ятити!!!). З’єднати молоко, цукор і вершки, додати палички кориці і довести до температури 60 градусів (щоб розтопився цукор) (не перегрівати!). До вершків додати розтоплений желатин, розмішати, перецідити і розлити у підготовлені склянки. Поставити в холодильник до загуснення (~2 год). Зверху можна давати, що вам до вподоби: у мене ківі з бананом (збити блендером).
Рецепт і фото Оксани Білінської

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook