огірки

Огірки по-грецьки (брусочками з гірчицею)

Якщо маєте великі огірки, замаринуйте їх на зиму брусочками. Готувати просто, а виходить смачно. Вдалий перевірений рецепт.

Огірки по-грецьки

  • На 4 кг огірків: 1 скл. цукру, 1 скл.оцту, 1 скл. олії, 100 г солі, 1 ст. ложка зерен гірчиці, 1 ст. ложка насіння кропу, 1 велика головка часнику або 2 менші, 1 ч. ложка чорного меленого перцю.

Гірки порізати на 4-8 частин, якщо довгі – то ще навпіл. Додати решту продуктів, перемішати, залишити 4 години на столі, час від часу перемішувати. Викласти у стерильні банки, залити соком, який дадуть огірки. Стерилізувати приблизно 15 хв з моменту закипання, закрутити.

Готувала і фотографувала Інна Семенюк

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook