Огірки по-грецьки
- На 4 кг огірків: 1 скл. цукру, 1 скл.оцту, 1 скл. олії, 100 г солі, 1 ст. ложка зерен гірчиці, 1 ст. ложка насіння кропу, 1 велика головка часнику або 2 менші, 1 ч. ложка чорного меленого перцю.
Гірки порізати на 4-8 частин, якщо довгі – то ще навпіл. Додати решту продуктів, перемішати, залишити 4 години на столі, час від часу перемішувати. Викласти у стерильні банки, залити соком, який дадуть огірки. Стерилізувати приблизно 15 хв з моменту закипання, закрутити.
Готувала і фотографувала Інна Семенюк
Спробуйте також приготувати:
- Мариновані огірки “Любов з першої банки”. Рецепт не проміняю на жоден інший!
- 5 перевірених рецептів консервованих салатів з огірків
Post Views: 183