Ніжна печінка
1 кг яловичої печінки, 1 скл. молока. Соус: 2 яйця, 4ст. ложки соєвого соусу, 4 ст. ложки борошна, 4 зубці часнику, спеції. А також 3 великі цибулини.
Печінку помити, зняти плівку, порізати середніми шматками (десь3Х3Х3 см), залити молоком, залишити на 2 год. Молоко злити, залити печінку соусом (для соусу все збити до однорідності), поставити у холодильник на ніч. Печінку обсмажити на олії на великому вогні з усіх боків, щоб тільки “схопилася”. На глибокій сковороді на суміші олії та масла обсмажити цибулю (порізати чверть кільцями), щоб стала прозора (кілька хвилин), посолити, викласти печінку, тушкувати під кришкою приблизно 10 хв, помішуючи. Щойно печінка всередині просмажиться (просто розріжте один шматочок) – готово. Не пересмажте, інакше печінка буде жорсткою!