Булочки з сирного тіста з кокосом та горіхами
Тісто : 200 г сиру кисломолочного, 1 яйце, 0,5 скл. цукру, 5 ст. ложок молока, 5 ст. ложок олії без запаху, 1,5-2 скл. борошна, 1,5 ч. ложки розпушувача, дрібка солі. Начинка: 75 г масла (для змазування тіста), 100 г кокосової стружки, 100 г подрібнених горіхів (у мене арахіс), 100 г цукру.
Сир розтерти з яйцем. Додати сіль, цукор, молоко та масло. Перемішати. Додати потроху борошно з розпушувачем, замісити тісто. Покласти в холодильник на 30 хв. Дістати, поділити його на 2 частини. Першу частину розкотити в прямокутник, змастити розтопленим вершковим маслом, притрусити кокосом та цукром, згорнути рулетом, порізати шматками. Так само зробити і з другою половиною тіста, тільки притрусити горіхами та цукром. Випікати у духовці, розігрітій до 180 ОС до готовності.
Рецепт і фото Юлії Пилипенко
Читайте також:
-
“Манзарі” – найсмачніші пиріжки, які готують на Вінничині
-
Смачні пиріжки “Навиворіт” з вишнями до чаю