печиво

Незвичайне сирне печиво з яблуками

Шукаєте цікавий рецепт печива? Тоді ви його знайшли! У смачному сирному тісті загорнені соковиті скибочки яблук.

Сирне печиво з яблуками

  • Тісто: 150 г сиру кисломолочного, 75 г цукру, 7 г розпушувача, дрібка солі, 6 ст. ложок олії, 1 п. ванільного цукру, 250 г борошна, 1 яйце.
  • Начинка: 2 яблука, 50 г цукру, 1 ч. ложка кориці, 1 яйце, 1 ст. ложка маку (або льон, кунжут).
До сиру додати яйце, збите з цукром і ванільним цукром, додати олію, борошно з розпушувачем. Замісити тісто, залишити під рушником на 20 хв. Розділити тісто на 2 частини.
Розкотити в коло приблизно діаметром 25 см і товщиною 0,5 см, поділити на 8 секторів, зробити надрізи, покласти шматочки яблук, посипати цукром і корицею. Я цукру не сипала, бо солодкі яблука.
Загорнути вузьким кінцем під низ (вказано на фото). Змастити збитим яйцем, посипати маком (в мене льон). Випікати при 180 градусах приблизно 15-20 хв.
Радимо також прочитати:
Рецепт і фото Тетяни Мельничук

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook