Найсмачніші кабачки – запечені! Мій улюблений рецепт

Для мене це найсмачніший спосіб приготування кабачків. Ніякі закусочні торти та оладки не зрівняються! До того ж готувати швидко і просто!

Запечені кабачки

4 середніх молодих кабачки, 1 ст. ложка олії, 2 щіпки солі, 2 щіпки перцю, часник за смаком (деко з духовки, у мене 60×60).
Кабачки помити, порізати кільцями завтовшки 1 см, скласти у глибокий посуд, додати спеції, перемішати, додати 1 ложку олії (не більше) і знову добре перемішати. Розкласти кабачки на деко і випікаємо +\- 1 год при 180 °С. На інший бік не перевертаю. Готові посипати часником за бажанням. Р.S. Випікаю майже годину, бо у нас велика проблема з напругою в електромережі. Якщо у вас з цим все гаразд – орієнтуйтеся на свою духовку.
Рецепт і фото Світлани Чепурної
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook