рисові кульки

Рисові кульки з сиром: запечені в духовці, тому ні грама жиру!

Рисові кульки хрумкі зовні та з ніжною сирною начинкою всередині. Кусаєш - і сир тягнеться... І ніякого смаження і жирів: кульки запікаються у духовці!

Рисові кульки з сиром

  • 300 г рису (круглого або довгого, але не пропареного), 3 яйця, 80 г сиру «Пармезан», 100 г сиру «Моцарела», сіль, панірувальні сухарі.
Рис відварити й охолодити. Додати 1 яйце, потертий на дрібній терці пармезан, посолити, все добре перемішати. Моцарелу нарізати кубиками. Взяти добру ложку рису, покласти на долоню, зробити паляничку, всередину покласти кубик моцарели і зліпити кульку. Вмочити у збитому яйці, а потім у сухарях. Викладати на пергамент. Випікати у розігрітій до 200 градусів духовці 25-30 хв. Подавати рисові кульки з гострим соусом (соус зі слив чудово смакує) і їсти гарячими, тоді начинка тягнеться.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook