Швидка піца на лаваші. Пів години – і готово!

Є один секрет, як приготувати смачну піцу на лаваші. Основа виходить тонкою і хрусткою, а піца соковита й ароматна. І готувати дуже швидко!

Швидка піца на лаваші

2 шт. лаваша (тонкий вірменський), 200 г ковбаси копченої (в мене курячі стегенця, які залишились після вечері), 250 г сиру твердого, 2 шт. помідорів (великих), 2 ст. ложки кетчупу для шашлику, 2 ст. ложки майонезу, за смаком орегано.
  • Нарізати ковбасу на тоненькі смужки. Помідори нарізати на тонкі скибочки, сир натерти. Два тонких лаваші покласти на велике деко від духовки деко, краї відрізати. Половинки лаваша роз’єднати, на нижній шар додати трохи натертого сиру, потім зверху покласти відрізані частини лаваша і знову посипти невеликою кількістю сиру. Так основа не вийде надто тонкою, а за рахунок сиру вона з’єднається. Накрити все другою половиною лаваша.
  • Всю поверхню основи змастити кетчупом (я використовую кетчуп до шашлику), майонезом і рівномірно розподілити ложкою або силіконовим пензликом.
  • Тонкі скибочки помідора розподілити на лаваші на невеликій відстані один від одного. Додати зверху нарізані смужечки ковбаси. Посипати сиром.
  • Духовку попередньо включити на максимальну температуру. Поставити піцу в духовку і пекти близько 10 хв. Як тільки сир добре розплавиться, а основа по краях злегка зарум’яниться, піцу дістати з духовки і відразу посипати сушеним орегано.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook