равлики зі слойоного листкового тіста

“Равлики” з листкового тіста з паштетом та сиром

Рекомендуємо приготувати "Равлики" з листкового тіста. Це смачно і ситно як окрема страва і як чудовий додаток до першої страви. Готувати і випікати дуже швидко і просто.
Я завжди маю у морозилці пачку листкового тіста. Воно мене завжди виручає, коли треба щось швидко приготувати на вечерю чи до чаю або хтось має зайти у гості. Із листкового тіста можна зробити безліч випічки, як солодкої до чаю або кави, так і солоної – до борщу, супу, замість піци, на перекус у школу чи на роботу. Особливо мені подобаються “Равлики” з листкового тіста. Вони красиві і дуже смачні. Начинку можна робити будь-яку на свій смак. Мені подобаються з паштетом і твердим сиром. І вам рекомендую приготувати равлики з листкового тіста.

“Равлики” з листкового тіста

  • 500 г листкового тіста, 159 г паштету, 180 г твердого сиру, кунжут. 
Тісто розморозити, злегка розкачати прямокутником, змастити паштетом ( домашній печінковий) залишивши 1 см дальнього краю, рівномірно посипати сиром, скрутити рулет. Рулет порізати однаковими шматочками 2-3 см, викласти на пергамент зрізом до низу, посипати кунжутом і випікати при t180℃ до готовності 30-40 хв.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Радимо також приготувати іншу випічку з листкового тіста за перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook